Udruženje hematologa i transfuziologa FBiH

E-mail

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Članovi

logo-uhit

  ČLANOVI UDRUŽENJA HEMATOLOGA I TRANSFUZIOLOGA FBiH

Poštovane kolege,

Pristupnicu je potrebno dostaviti poštom ili faksom Udruženju hematologa i transfuziologa FBiH te jedan primjerak odnijeti u računovodstvo ustanove u kojoj ste zaposleni da bi se vršila mjesečna uplata članarine u iznosu od 5,00 KM na račun:

Raiffeisen bank d.d.

Broj računa: 161-00000-618-200-51

DOWNLOAD PRISTUPNICE (klik za download)

ČLANOVI UDRUŽENJA HEMATOLOGA I TRANSFUZIOLOGA FBiH

Abduzaimović Kadrija Opća bolnica Tešanj Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Alihodžić Dženana KB Safet Mujić Mostar   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Arnautović Aida UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Bilalović Nurija Klinički centar Univerziteta u Sarajevu   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Bradarić Faruk Zavod za transfuzijsku medicinu FBiH   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Buntić-Galić Andrijana Sveučilišna klinička bolnica Mostar
Burazerović Lejla Klinički centar Univerziteta u Sarajevu   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Bureković Adnan Kantonalna bolnica Zenica Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Čičko Azra UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Čolaković Ferida Kantonalna bolnica Zenica Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Ćatović-Baralija Elma Zavod za transfuzijsku medicinu FBiH Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Ćorić Ana-Marija SKC Mostar   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Delić-Ćustendil Sunita UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Dizdarević Aida Klinički centar Univerziteta u Sarajevu   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Dostović-Halilović Sanela Zavod za transfuzijsku medicinu FBiH   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Dostović-Hamidović Lejla UKC Tuzla  Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Drljo Melina Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Duraković Edim UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Džafić Merima UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Đozo Aida Zavod za transfuzijsku medicinu FBiH   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Hadžiselimović Admira UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Hajdari-Toskić Šahza Zavod za transfuzijsku medicinu FBiH Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Halilbašić Alma UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Hasanbegović Edo Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Hasić Samira UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Hodžić Silma doktor medicine, KB Zenica Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Ibričević-Balić Lejla Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Ibrahimagić Nermina Kantonalna bolnica Zenica   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Jahić Azra UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Jović Svetlana UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Katardžić-Hasić Jasmina JU Bolnica Travnik   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Klarić Sanja KBC Mostar Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Knežević Jadranka KBC Mostar Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Kurtović Sabira Klinički centar Univerziteta u Sarajevu   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Ljuca Alma Zavod za transfuzijsku medicinu FBiH   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Latifagić Amila UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Lovrić Ivana SKC Mostar   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Lutolli Ismail Klinički centar Univerziteta u Sarajevu   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Martić Ankica Hrvatska bolnica "Dr fra Mato Nikolić" Nova Bila   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Medanhodžić Aida Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Mehadžić Senada Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Mehić Kenan Zavod za transfuzijsku medicinu FBiH   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Milošević-Ašonja Mirna OB Abdulah Nakaš   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Nedić Danijel SKB Mostar   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Nenadić Dina SKB Mostar   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Nikić Sanja Kantonalna bolnica Zenica   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Omerović Jasmina Kantonalna bolnica Zenica Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Pandur Samir JZU Brčko - Bolnica Brčko Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Petrov-Rašlić Jasmina UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Polimac-Sefo Nedžla Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Primorac-Marić Anita SKB Mostar   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Ruždijić Sadeta KB Irfan Ljubijankić Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Sakić Meliha Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Sarajlić Elmedina Opća bolnica "Dr Mustafa Beganović" Gračanica   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Selimović Medina doktor medicine, KB Zenica Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Skurić-Tomić Marina Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Sofo-Hafizović Alma Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Sulejmanović Izet KB Irfan Ljubijankić Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Suljkanović-Mahmutović Ahida UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Suljović-Hadžimešić Emina Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Šahović Sanela Klinički centar Univerziteta u Sarajevu   Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Šahović Haris UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Šarić Vasvija Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Škobić-Bovan Nada KBC Mostar Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Talić-Drlje Ivana KBC Mostar Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Uzunović Amna Kantonalna bolnica Zenica Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Vila Meliha Klinički centar Univerziteta u Sarajevu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zagorčić Zerina RMC Safet Mujić Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zejćirović Tarik KB Irfan Ljubijankić Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Zildžić Ajša Zavod za transfuzijsku medicinu FBiH

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Žabić Aida UKC Tuzla Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

E-mail

info@uhit.ba